Avís legal

Jordi Esteve Lorente en endavant Cubike

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: Jordi Esteve Lorente
CIF: 43443879F
Adreça: Passeig Vilanova, 2 08880 Cubelles
Telèfon: 633389032
Email: info@cubike.net

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Donar informació de l’empresa i els articles que comercialitza. Aquest avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: cubike.net

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Cubike amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a aquesta web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Cubike o qualsevol de les delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Cubike i, per tant, en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Cubike.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Cubike es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

Scroll to Top